­čĹë Kuidas lisada v├Ái muuta navigeerimismen├╝├╝sid WordPressis (YouTube'i video)

Kuidas maha panna oma lemmikpluginad WordPressi

Tähtis on saidi peamise navigeerimismenüü otsimine. Saidi navigeerimine teenindab külastajaid, vaid ka otsingumootoreid. Õnneks, kui tegemist on WordPressiga navigeerimismenüüde lisamine, muutmine ja isegi kustutamine on tükk kooki.

Nii toimige järgmiselt.

Kuidas WordPressi navigeerimismenüüd lisada, muuta ja kustutada?

– (märkus: videomänge Topher DeRosia – HeroPressi looja)

Videokõne:

Tere! See on Topher koos jaredritchey. Selles videos vaatame, kuidas navigatsioonimenüüsid lisada, muuta ja kustutada. Selleks on tegelikult kaks võimalust. vana viis ja uus viis. Alustame vana viisil. Alustad siin oma WordPressi administraatori juhtpaneelis. Vasakpoolses veerus valige Välimus Ôćĺ Menüüd. Siin on meie menüü haldamise ala. Just siin on võimalik uue menüü nime sisestada. Ma hakkan helistama oma peamist menüüd. Ja siis klõpsame käsul Loo menüü. Nüüd on meil tühi menüü, nii et nüüd tahame asju sellele panna. Sellel WordPressi installil pole minu lehti, aga mul on kaks postitust. Mul on Hello World ja mõned naljakas kassi videod. Ma valin need ja klõpsa nupul Lisa menüüsse ja seal nad on. Ma lisan veel ühe. Ma lisan kohandatud lingi ja siin saate linki midagi teha, nii et ma kavatsen lihtsalt URL-ile kleepida, mis tähendab minu kodulehte ja link ütleb kodus. Ja seal oleme! Nüüd tahaksin, et minu kodune nupp oleks minu menüüs esimene, nii et ma lohistan selle seal üles. Siis klõpsan salvestamismenüüle. See menüü on praegu olemas, kuid see ei pruugi tingimata ilmuda minu veebisaidil. Minu teema pakub kaht menüükohta; ülemine menüü ja sotsiaalsete linkide menüü. Ma valin selle peamise menüü ja salvesta menüü. Nüüd, kui ma vaatan oma veebisaidi esiosa, näete minu menüüd just seal. Järgmisena näitan sulle, kuidas menüüd kustutada. Praegu siin selle lehe alaos on kustutamismenüü. Ja nüüd oleme tagasi, et neil pole ühtegi. Nüüd, kui ma olen sulle vanalt näidanud, lubage mul näidata teile uut teed. Alustame avalehelt ja me hakkame sisse logima ja sellepärast, et oleme sisse logitud, on meil see must baar ülaosas. Klikin linki Kohandamine siit. Ja näete, et mul pole ühtegi menüüd. Vasakul avanevas ribas hakkame klõpsama menüüdes. Kui me klõpsame menüüpunkte, näete, et meil on menüüst sotsiaalsete linkide peamine menüü, nagu meil oli varem, sest see teema pakub neid endiselt. Ma hakkan klõpsama menüükäsuga Lisa peamenüü. Selle nime kohta pole midagi erilist, mida ma just sellel valisin. Ja klõpsake käsul Loo menüü. Nüüd on menüü olemas ja ma võin valida Top Menu. Kohandaja jaoks on nüüd hea asi, et asjad toimuvad siin, kui muudate kohandajat. Nii et näete, et ekraan läheb veidi tühjaks, kuna see loonud tühja menüü siia. Nüüd hakkame klõpsama nuppu Lisa üksused. See mäletab kohandatud linki, mille ma tegin teises administratiivses piirkonnas, nii et ma hakkan sellel klõpsama ja nüüd on meil meie menüüs kodune toode. Ja siis postituste all klõpsates naljakas kassi videod ja Hello World. Ja näete, kuidas nav näeb välja juba. Kui soovite neid järjestada, peate uuesti järjestama ja siis toimib see niimoodi. Kustutamise menüü üksus on siin, aga ma hakkan klõpsama nupul Salvesta ja avaldama ning seal on meil menüü, mille abil suletakse kohandajat ja meie menüü on täiesti lõpetatud. Nüüd on üks viimane asi, mida ma tahan teile näidata, kui me tagasi selle menüü lehele ja laadime uuesti, näete kohandajas loodud menüüd. Sellepärast, et just sellel teemal on vaid kaks liidest. Nüüd on veel üks asi, mida ma tahan teile näidata, et kavatsen luua uue menüü ja nimetada seda lemmiklauaks. Ja nüüd lähen ma Custom Links'ile ja panen sisse google.com, yahoo.com ja jaredritchey.com ning mulle meeldiks jaredritchey olla tipus. Ma kavatsen selle menüü salvestada, kuid ma ei kavatse seda asukohale kuvada. See menüü on olemas, kuid nüüd, kui ma minna vidinale, nimetatakse ühte siin saadavalolevatest vidinatest kohandatud menüüd. Ma saan selle ülevalt tõmmata, valida lemmikloendeid ja see on sama menüü, mida just panin. Ma võin kutsuda seda kõike, mida ma tahan, kuid ma hakkan nimetama seda lemmik lingiks ja klõpsa nupul Salvesta. Nüüd, kui ma laadin avalehte ja kerige alla, on siin minu eelistatuim lingid menüü. Nii et minu meelde on see, et saate luua menüü, mis on mõeldud teema asukohaks, kuid saate luua ka menüü, mis on mõeldud muudele asjadele nagu vidina sisestamine. Menüüd võib WordPressis paljudes kohtades olla väga kasulikud. Nüüd, kui tead, kui lihtne nad mõtlevad, kus saate neid saidil kasutada. Kui soovite WordPressi kohta lisateavet, vaadake jaredritchey.com-i.

Vaadake veel videoid …

Midagi lisada?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: